// over roel

Twitter* (marketing + persoonlijk):


Twitter* (enkel marketing)


LinkedIN
:jacobsroel
Facebook
:facebook.com/jacobsroel

Over Roel
Jonge, creatieve marketeer met affiniteit voor Social Media marketing. Heeft verschillende ervaringen opgedaan met zowel traditionele media als ‘nieuwe’ sociale media. Is ervan overtuigd dat marketing draait om interactie met de doelgroep waarbij transparantie, eerlijkheid en creativiteit centraal staat.

In november 2011 maakte Roel samen met Sjoerd Gorissen een indrukwekkende reis naar Haïti in het tv-programma ‘Bestemming Onbekend’. Een heftige reis in een onbekende wereld. Ruim een week hebben de jongens meegedraaid in een weeshuis voor gehandicapte kinderen. Het werd een reis die de kijk op het leven voorgoed veranderde. De commerciële jongens zagen in dat er meer in de wereld is dan commercie, kapitaal en welvaart. Meer informatie over het programma en deze bijzondere reis is hier te vinden. Op dit blog is meer achtergrond informatie over deze reis te vinden.

*Roel heeft 2 Twitteraccounts: wil je enkel de marketing-tweets van Roel lezen volg dan @roelmarketing, wil je zowel de marketing-tweets als de persoonlijke tweets van Roel lezen? Volg dan @jacobsroel.